woensdag 25 december 2013

Geborduurde Some Bunny to Love en badeendje kaarten voor Kerstmis

Eindelijk heb ik de zin en inspiratie weer een beetje terug om kaarten te maken! Dat moest ook wel, want met de kerstdagen in het verschiet kon ik het natuurlijk niet zover laten komen dat mijn lief géén eigengemaakte kerstkaart van mij zou krijgen!

Omdat ik niet wist of de kaartjes (ja: kaartjes!) die ik wilde maken op tijd af zouden komen, had ik voor de zekerheid ook nog online een lief Hallmark kaartje aan hem gestuurd:


De paar dagen vóór de kerst die ik nog niet vol had gepland met afspraken en andere verplichtingen, heb ik druk zitten borduren aan 2 kaartjes: een kerstkaart én een kaart die bij een kerstcadeautje moest komen. 

Voor de kerstkaart had ik een patroontje met een schattig "Some Bunny to Love" konijntje uitgekozen en dit is het resultaat:


Voor de verandering heb ik géén kadertje om het borduurwerkje gemaakt, maar ik heb de randjes uitgerafeld en het lapje met eyelets in de vorm van een hulstblaadje vastgezet op de kaart. Ook heb ik een goudkleurig randje met hulstblaadje langs de kaart geplakt.
Het patroon vind je hier (beetje naar beneden scrollen).

Verder had ik voor JP nog een badeendje voor in de kerstboom gekocht. Hij had al een paar keer laten vallen, dat hij graag een badeendje wilde, ook al heeft hij geen bad. Toen ik de kerstversiering in de vorm van een badeendje in de winkel zag liggen, moest ik meteen aan hem denken en heb ik het eendje gekocht. Toen ik niet lang daarna het borduurpatroon tegenkwam, vond ik dat die bij het eendje hoorde! Ik weet helaas niet meer waar ik het patroon vandaan heb. Dit zijn de kerstversiering + de kaart (de kaart lijkt een beetje roze, maar hij is rood!):


En nu ben ik bezig met een verjaardagskaart voor mijn neefje die zondag 9 jaar wordt, dus die krijgen jullie volgende week te zien!

3 opmerkingen:

  1. Jaaaaa!!! Eindelijk een badeendje !!!! :) :) :)
    Dankjewel lieve schat <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De SomeBunny To Love konijntjes zijn erg leuk ^^ Heb er zelf ookal eentje geborduurd. Je hebt een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen