dinsdag 22 februari 2011

Huishoudbeurs 2011

Afgelopen vrijdag, 18 februari, ben ik met 3 vriendinnen en een vriend naar de huishoudbeurs geweest. Dit is voor mij een jaarlijks gezellig dagje uit. Niet zozeer voor koopjes (want ik koop alleen wat ik tóch nodig heb: zo wilde ik van de week al nieuwe dagcreme kopen, maar daar heb ik mee gewacht tot de beurs, waar ik nu een koopje had van 2 voor de prijs van 1), maar meer om gewoon een dagje te shoppen en lekker bij te kletsen. In tegenstelling tot veel anderen (je moest sommigen eens zien lopen!), kom ik dus niet thuis met kilo's aan koopjes (ik hoorde dat er gemiddeld zo'n 7 kilo aan spullen mee naar huis wordt genomen!!!).


Deze foto hebben wij ook (gratis) laten maken bij Defensie (vorig jaar hebben we daar ook een leuke foto laten maken). Ik ben de tweede van links.

Behalve de gekochte spulletjes, heb ik natuurlijk ook een aantal gratis spullen mee naar huis genomen.
Hier de gratis gekregen artikelen:


Van links naar rechts en achteraan beginnend: wasmiddel, kartonnen stellage voor recyling producten (zoals lege batterijen etc.), tijdschrift met 2 pakjes oploskoffie, soort van Labello (2x), tandpasta, suikervrije snoepjes, krentenbol, hanger voor aan je telefoon, pepermuntjes in klein blikje, kattenvoer, koffiepads, nog meer kattenvoer (tja, ik heb 2 katten, dus dat komt altijd goed van pas!), ontluchtingssleutel voor de verwarming, agenda, kristallen hangertje (kan ik leuk gebruiken voor mijn hobbie kaarten maken), voetenbalsem, mini stroopwafel.

Verder kregen we natuurlijk de gebruikelijke folders (heb ik bij het oud papier gegooid) en kortingsbonnen (zitten in mijn portemonnee).

En hier de gekochte spullen:


Van links naar rechts en achteraan beginnend: Dagcréme (met gratis busje haarlak), gekristalliseerd gember, chocolade paranoten, deodorant, keukenspray, haarclips (ik brak net die ochtend mijn haarclip), toilettasje, kattenvoer (daar kreeg ik nog een leuke tas bij, die ben ik vergeten op de foto te zetten).

Ook heb ik nog 4 hele kleine letterbakbeeldjes gekocht, waarvan ik er 3 laat zien (de 4e is een cadeautje en het zou jammer zijn als die persoon het hier zou zien vóór ik het gegeven heb). Hier de 3 gekochte beeldjes:


Omdat ik zélf 2 siameze katten heb, spaar ik letterbakbeeldjes van siameze katten. Het muisje en het konijntje vond ik zó schattig dat ik ze niet kon laten staan!

Er stond ook een kraam met "stout snoep". Dat was snoep in de vorm van borsten, billen of piemels. Daar heb ik ook wat van gekocht:Op de linkerfoto: links boven blikje met soort van wijngums in de vorm van borsten (grapje voor mijn vriend), daarnaast blikje met pepermuntjes met afbeeldingen van standjes uit de Kama Sutra en onder blikje met chocolaatjes in de vorm van "Willies" (= piemels), borsten en billen.
Op de rechterfoto: links suiker om op je borsten te strooien (kreeg ik gratis bij de 3 blikjes), midden dropborsten (ook voor mijn vriend) en rechts droplullen. De droplullen hadden we vorig jaar ook al gekocht en die waren érg lekker!!!

Uiteindelijk zijn we de dag geëindigd in wat wij oneerbiedig "de vreetschuur" noemen. Daar kun je dus allerlei (niet zo) nieuwe produkten proeven. We hebben dan ook geen avondeten gegeten, maar genoten van gratis cola, alcoholvrij rose bier, kaas, notenrepen, toostjes, soep, chocola, thee en noem maar op.

Volgend jaar weer!!!

1 opmerking:

  1. De drop- en zuurtjes borsten waren erg (!) lekker.

    Ik ben benieuwd of de andere zaken ook zo lekker zijn, maar dat gaat vast en zeker lukken.

    Misschien ga ik volgend jaar wel mee :).

    BeantwoordenVerwijderen