maandag 2 juli 2012

Valerie Pfeiffer’s Chickadee geborduurde kaart

Ergens in april heb ik op Marktplaats een schattig (nieuw!) borduurpakketje van Heritage Crafts gekocht: “Chickadee” van Valerie Pfeiffer. Het is dit schattige vogeltje:


Het is maar een heel klein patroontje (precies waar ik van hou!), dus ik ben er meteen aan begonnen. De hoeveelheid stof + garen in dit pakket lijken voldoende om het patroon wel 4x te borduren!

Tijdens het borduren kwam ik er achter dat er een aantal symbolen van het patroon niet in het overzicht met kleurnummers genoemd stonden. Eén van de kleuren kon ik aan de hand van het plaatje wel achterhalen, maar de andere niet. Bovendien stond er één symbool 2 keer in: 1 keer om met één draadje te borduren en 1 keer om met 2 draadjes te borduren.

Aangezien ik een pietje precies ben en borduurwerkjes graag precies volgens patroon borduur, heb ik een mailtje gestuurd naar Heritage Crafts met de vraag welke kleurnummers bij de ontbrekende symbolen hoorden en of ik dat andere symbool met 1 of met 2 draadjes moest borduren.

Ik kreeg bijna per ommegaande een antwoord: er stond inderdaad een fout in het patroon en ze zouden me een nieuw patroon toesturen. Een paar dagen lag er een compleet nieuw borduurpakketje in de bus! 
Inmiddels had ik ook alweer een mailtje gekregen, dat ook in dit patroon een fout bleek te staan en dat ze me wederom een nieuw patroon zouden doen toekomen. Ook dit lag een paar dagen later in de bus, dit keer geen heel pakket maar alleen het patroon.

Hiermee dacht ik dat het klaar was. Maar nee! Tot mijn verbazing lag er een week of 2 later een geheel nieuw pakketje van een roodborstje in de brievenbus met een begeleidend briefje waarin stond dat dit pakketje ter compensatie was voor alle moeite!!! Als dat geen goede service is!!!

Ik ben dus zeer tevreden over de uitermate goede, vriendelijke en snelle service van Heritage Crafts!

Uiteindelijk is dit mijn kaart geworden:


Ik vind de vogeltjes van Valerie Pfeiffer erg lief en hoop er in de toekomst nog meer te borduren.


1 opmerking:

  1. Waaw, wat een verhaal, en wat een super service. Heel leuk om te horen,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen