zondag 30 december 2012

Geborduurde Pokemon kaart: Snivy

Heb ik voor de verjaardag van mijn neefje in de voorgaande jaren nog kaarten gemaakt van Lala (Teletubbies), Bob de Bouwer, een draakje, Lightening McQueen (Cars) en een algemene verjaardagskaart


dit jaar moest ik mij verdiepen in Pokemon. "Wil je nog wat weten over Pokemon? Je mag me alles vragen!" werd mij verteld. Tja, dat wordt moeilijk, want ik heb geen idee in welke richting ik mijn vragen moet zoeken. Ik snap er nog steeds niks van, met dat evolueren enzo, maar ik doe mijn best!
Zijn favoriete karakter is Snivey, dus dat was het onderwerp van de kaart voor zijn 8e verjaardag gisteren. Dit is het resultaat geworden en het patroon vind je hier (klik):
Ik heb een kleine eyelet in stervorm in de voorkant van de kaart gemaakt, waar ik een lintje doorheen heb gehaald. In het achtervel van de kaart heb ik een klein sleufje gemaakt waar het lintje in past. Aan het einde van het lintje zit óók een zelfde eyelet, dus als je die aan de achterkant van de kaart laat zitten, blijft de kaart mooi staan!

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart is het geworden. Hij mag blij zijn met zo'n crea tante.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very Cute design! Do you have a translate button you can add to your blog? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anne, thanks for your compliment! I don’t know how to put translation button on my blog, but I will try to find out! Until I know how to do this, you can use your right mouse button to get a "translate" option.

    BeantwoordenVerwijderen