dinsdag 15 maart 2011

Dinner show

Mijn vriend had kort geleden op zijn werk 2 VIP kaarten voor de dinner show "Dreams Live" gewonnen! Afgelopen zaterdag hebben we de show bezocht in studio 21 op het Mediapark in Hilversum.
Alhoewel het niet iets is waar ik zelf kaarten voor zou kopen (het concept trekt me niet zo en de prijs al helemaal niet), heb ik toch een érg leuke avond gehad!

We werden rond 18.15 uur ontvangen met een glas champagne en wat hapjes. Rond kwart voor 7 werden we naar onze tafels gebracht. We zaten met nog 4 stellen (collega's van mijn vriend die óók kaarten hadden gewonnen + partner) aan een tafel. Je kon onbeperkt drinken en het werd voortdurend aangevuld. Vóór je er erg in had, was je glas al weer bijgevuld of stond er een nieuw (vol) glas klaar. We kregen 4 gangen te eten en het smaakte prima, vooral het toetje!

Tussendoor werd er een show opgevoerd met veel zang en dans. Gelukkig weinig Nederlandstalige nummers, want daar hou ik over het algemeen niet van. Het podium liep ook tussen het publiek door. Er kwamen op een gegeven moment zelfs danseressen op een aantal tafels dansen! De kostuums en decors waren erg mooi.

De hele avond duurde ongeveer tot middernacht. Hieronder een kort filmpje met een kleine impressie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten