zondag 6 juli 2014

Trouwkaart geborduurd op papier en gevouwen geld

Voor de bruiloft van mijn zwager en schoonzus heb ik een patroon van Betty de Groote-Greven (Lichtvlinder) uitgezocht uit Hobbydols boekje nummer 72 (Especially For You, blz. 8) en een kaartmodel van Betsy Lurvink uit Hobbydols boekje nummer 11 (Nieuwe Fairykaarten met Multimallen, blz. 18).

Het patroontje heb ik 2x geborduurd (waarvan één in spiegelbeeld), afgewerkt met bloemenkraaltjes en aan weerszijden van de kaart geplakt. In het midden heb ik een 3D plaatje van een bruidspaar verwerkt. Helaas is op de bovenste foto door het glimmende kaartkarton en de weerspiegeling van het licht niet helemaal goed te zien hoe het is geworden, maar met de onderste foto erbij denk ik dat jullie een goed idee krijgen van het geheel.

Omdat het bruidspaar geld wilde hebben, hebben wij dit in de vorm van een 5-puntige ster gevouwen. Hoe je dit zelf kunt doen, kun je hier (klik) zien.


Verder hadden wij tijdens onze korte vakantie in Londen bij de M&M World (klik) M&M's laten bedrukken met 4 verschillende tekstjes in 4 verschillende kleuren: rood (van de liefde) en paars/geel/oranje (de kleuren van de trouwkaart, alhoewel het geel op de foto's van de kaart oranje is geworden).


De M&M's zitten in een hartvormig doorzichtige doos met vakjes verpakt.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart en wat leuk die m&m's heel apart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is echt heel leuk. Maar iK vind die M&M's helemaal top. Zonde om op te eten.

    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen