zondag 7 augustus 2016

Alice in Wonderland Pocket Letter

Iemand had begin maart op de internationale Facebook groep een "naughty" Alice in Wonderland sneak peak geplaatst en zocht iemand om te ruilen. Ik vond het wel origineel én ik hou van Alice in Wonderland dus had ik gereageerd. Zij hoefde niet persé een ondeugende terug, dus die heb ik ook niet gemaakt. Ik was nl. bang dat ik dezelfde ondeugende plaatjes zou vinden als die zij had gebruikt, omdat ik dacht dat er niet zoveel ondeugende plaatjes te vinden zouden zijn (dit valt achteraf wel mee!). Ik heb het dus bij twee "anders dan anders" plaatjes gehouden, nl. in de tweede en in de achtste pocket, waar een ondeugende Alice in te zien is. De plaatjes komen van mijn Alice in Wonderland Pinterest bord (klik) af.
Helaas is deze ruil niks geworden omdat zij nooit meer reageerde en ik heb uiteindelijk mijn gemaakte PL in juli op de Nederlandse Faceboek groep te ruil aangeboden.
Dit is hem:


Het kleine gebakje aan de rand is een hangertje dat je om de voet van een (wijn)glas kunt hangen, zodat je de glazen uit elkaar kunt halen en heb ik ooit bij Xenos gekocht. Het kleine flesje met kraaltjes heb ik bij een andere PL ontvangen en ik heb er een labeltje aan gemaakt, dat ik op Pinterest (klik) had gevonden. De grote bedel heb ik via Marktplaats besteld.
Het klokje in de pocket bij het konijn is een knoopje en heb ik ooit eens op de handwerkbeurs gekocht. De grote sleutel in de middelste pocket heb ik ook bij een andere PL ontvangen, evenals het witte konijntje links boven. Het theekopje met gebak is een 3D sticker die ik bij de Action had gekocht. Op de mondjes van de Harten Koningin heb ik kleine hartvormige strass steentjes geplakt. 

De achtergrondkaartjes snij ik overigens niet zelf. Ik bestel deze altijd voorgesneden in allerlei kleuren bij Studio Kuuks (klik).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten