donderdag 3 mei 2018

Diverse nieuwe ATC kaartjes

Sinds ik met ATC kaartjes bezig ben, kom ik eigenlijk niet meer aan borduren toe. Ik moet mezelf er echt toe zetten om een borduurwerkje ter hand te nemen. Daardoor heb ik de kerst SAL van de maand april op mijn borduurblog aan mij voorbij laten gaan. Ik had wel een heel leuk patroontje van een Kerst Kat (want dat was het thema) uitgezocht, maar ik ben er nog niet aan begonnen. Toch wil ik hem absoluut nog gaan borduren. Verder heb ik nog een borduurwerkje liggen, waar alleen de stiksteekjes nog van gedaan moeten worden. En dan is de SAL voor mei ook al weer begonnen. 

Dit kaartje met Peter Konijn heb ik getekend met behulp van een embossing mal, die ik heb ingekleurd.


Ik heb enige tijd geleden een aantal blokken gekocht om kaarten mee te maken, maar ik heb er nog nooit iets mee gedaan. Ik heb ze nu eindelijk tevoorschijn gehaald, en dit zijn de eerste drie geworden:


De achtergrondjes zijn bladzijden uit een oud boek. Verder heb ik er wat goudkleurige gel pen op gebruikt en wat glitter lijm. 

Van hetzelfde blok heb ik de volgende kaartjes gemaakt. Het vogelnestje is van opgerold touw en een paar blaadjes.


En ook deze prachtige blauwe vlinder komt van datzelfde blok:


Omdat ik aan postcrossing doe, heb ik ooit een ansichtkaartenboekje met ansichtkaarten van Alphonse Mucha gekocht. De kaft van dat boekje was ook een prachtige afbeelding en die heb ik ook tot kaartje verwerkt. Omdat het plaatje al mooi genoeg is van zichzelf, heb ik er alleen een stickerrandje omheen geplakt.


En van ontvangen goodies is dit kaartje voortgekomen:


Toen had ik zin om weer een Zentangle te maken, en dat is een combinatie geworden van Membrane, Hollibaugh en TransluZENce:


Vind jij ATC kaartjes maken ook zo leuk? Meld je dan aan op mijn groep, de link daar naartoe staat rechts boven in de kantlijn.


1 opmerking: