dinsdag 10 september 2024

Zentangle Brievenbuspost augustus en Bijou's Be Well Series 2024

Met deze post moet ik even een inhaalslag maken. Ik kwam er bij mijn vorige postje namelijk achter, dat ik nog niet alles had laten zien.

Om te beginnen de opdracht voor de Zentangle Brievenbuspost van augustus, waarbij ik de opdracht kreeg om de tangles Pepper, Bannah en Pokeroot te gebruiken. Dat is deze tile geworden, waar ik zelf erg tevreden over ben:

En dan de Bijou's Be Well Series 2024 ter ere van de Mental Health Awareness Month in mei, waarbij er op 21 opeenvolgende dagen een mono tangle op een 3Z tile (dat is een driehoekige tile) getekend werd. Omdat ik maar een paar van die tiles had, heb ik de rest met een potlood omgetrokken in mijn journal en de tangles die ik op de tiles had gemaakt heb ik met fotohoekjes in dat journal geplakt.

Dag 2 had ik in eerste instantie in mijn Journal gemaakt met kleur, net zoals in de bijbehorende les. Alleen vond ik dat helemaal niet mooi geworden, vandaar dat ik hem opnieuw hebt gemaakt op een tile met alleen zwart en die heb ik gewoon met fotohoekjes over de andere heen geplakt.







zondag 8 september 2024

Zentangle Project Pack 24 Day 02 t/m 06

Dit is de eerste keer dat ik alle dagen van een Project Pack maak. Ik heb wel alle dagen van de Bijou's Be Well Series ter ere van de Mental Health Awareness Month in mei dit jaar gemaakt, en ik heb ook wel af een toe een dag van een van de andere Project Packs gemaakt, maar van dit Project Pack wil ik dus echt alles maken.

Nu ik het er zo over heb, realiseer ik mij, dat ik de Bijou's Be Well Series nooit heb laten zien, dus dat zal ik binnenkort ook nog doen, maar dus eerst Project Pack 24.

Omdat ik het Project Pack niet zelf heb aangeschaft maar alles in mijn journal maak, moet ik de voorgedrukte afbeeldingen met de manen zelf natekenen in dat journal. Dit doe ik door een ronde onderzetter en ronde snijmallen te gebruiken en die met potlood te omtrekken, om te trekken (hoe zeg je dat 😊😁?). Gelukkig hebben ze een makkelijke vorm uitgekozen die je makkelijk zelf kunt namaken.

Het thema is Aura's maar ook Crescent Moon, een van de allereerste tangles die je meestal leert.

Mijn uitwerking van dag 1 kun je hier (klik) vinden.

Dit is dag 2, de YouTube les kun je hier (klik) bekijken.

Dag 3, hier (klik) kun je de YouTube les bekijken.

Dag 4, de YouTube les vindt je hier (klik).

Dag 5.
Ik heb een print screen gemaakt van de letters uit de YouTube les (omdat ik het boekje met de voorgedrukte letters dus niet zelf heb) en heb deze op het door mij gewenste formaat uitgeprint. Vervolgens heb ik ze met ouderwets carbonpapier in mijn journal overgetrokken en daarna met zwarte pen ingekleurd.
De YouTube les kun je hier (klik) volgen.

Dag 6, met hier (klik) de YouTube les.

Ik heb nu nog 2 dagen te gaan, dus die zijn een volgende keer aan de beurt.