donderdag 22 september 2016

Toch weer een paar Pocket Letters ...

Ik kon het toch niet laten. Nadat ik me had voorgenomen om géén pocket letters meer te maken (tenzij het voor mensen was met wie ik al eerder had geruild óf als het thema me aansprak) kwamen er weer een paar gelegenheden langs die ik niet voorbij kon laten gaan.

Iemand op de Internationale Pocket Letters Facebook groep (klik) bood een hele leuke bosdieren PL te ruil aan waarna ik contact met haar heb opgenomen. Gelukkig wilde zij ook met mij ruilen en toen heb ik deze Shabby Chic PL voor haar gemaakt:

 

De medaillons links boven en rechtsonder zijn 3D stickers die ik bij de Action heb gekocht. De vlinder midden links en de vogels linksonder zijn ook stickers die daar vandaan komen.  De overige plaatjes zijn uitdrukvellen van (ik meen) Studio Light.
De stansjes zaten ooit als goodie bij een door mij ontvangen PL. De roosjes onder zijn papieren roosjes die je bij diverse hobbywinkels aan kunt schaffen. Het houten frame in de rechter middelste pocket heb ik ook bij de Action gekocht. Het vlindertje in diezelfde pocket komt van een soort lint af, dat ik op een beurs heb aangeschaft.
Op de kristallen van de middelste pocket heb ik druppelvormige strass steentjes geplakt, op de foto kun je dit helaas niet zien. Verder heb ik het geheel versierd met plakparels, strasssteentjes en kleine taart onderleggers.

Op de Nederlandse Pocket Letters Facebook Groep (klik) werd een maand swap georganiseerd met als thema Zwart/Wit. Aangezien ik al een tijdje heel graag nóg een Zentangle PL wilde maken, was dit de uitgelezen kans. Dit is hem geworden:


Ik ben er erg tevreden over. Ik heb allemaal verschillende patronen gebruikt ten opzichte van mijn vorige Zentangle PL (klik). Op de rand zit washi tape geplakt en ik heb knoopjes van een stinkdier en een beer gebruikt.
Ook deze PL kreeg weer veel meer likes op de Internationale FB groep dan gebruikelijk. Voor mij wederom het bewijs dat iets dat je echt helemaal zelf maakt veel meer gewaardeerd wordt dan wanneer je bestaande dingen gebruikt om een PL te maken.

En als laatste wederom een Flower Fairies PL. Ik zag op de Nederlands FB groep een leuke Flower Fairies voorbij komen, waar ik op reageerde dat dit mijn favoriete elfjes waren. De maakster (met wie ik al eerder een Zentangle én een vlinder PL had geruild) reageerde op mijn berichtje en toen hebben we een ruil afgesproken. Dit is hem:


Alle plaatjes komen uit mini 3D boekjes. Als versiering heb ik een veertje, taartonderlegger, blaadjes, bloemetjes, plakparels en strass steentjes gebruikt. Al deze materialen kun je bij hobbywinkels kopen behalve de blaadjes, die komen bij een tuincentrum vandaan. Ook heb ik er een bedeltje van een elfje aan gehangen, dat ik ooit eens op een beurs heb gekocht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten