donderdag 10 november 2016

Herfst + kabouter PL

Ik ben heel goed in het maken van “goede voornemens” maar ik ben heel slecht in het uitvoeren daarvan ;)
Ik had me nl. voorgenomen om géén pocket letters meer te ruilen vanwege een aantal minder leuke ervaringen, maar ik vind het gewoon té leuk om ze te maken, dus ik ga er gewoon lekker mee door. Ik ben alleen wat selectiever in de personen waar ik mee ga ruilen.

Zo heb ik nu voor het tikkertje van de Nederlandse Facebook Pocket Letter Groep (klik) 2 PL’s gemaakt.

Om te beginnen een herfst PL met leuke plaatjes van mijn Pinterest Halloween/Herfst Bord (klik). Ik heb e.e.a. versierd met kleine herfstblaadjes die ik ooit bij Xenos heb gekocht en herfstblaadjes die ik ooit als goodie bij een PL heb ontvangen. Het bedeltje van de eikeltjes in de tweede pocket en de blaadjes in de laatste pocket heb ik ooit op een hobby- of handwerkbeurs gekocht. 


Bij de kabouter PL heb ik plaatjes van mijn Pinterest bord Gnomes, trolls and goblins (klik) gebruikt en ook hier heb ik wat van de herfstblaadjes en bedeltjes gebruikt om alles te versieren. Omdat ik de plaatjes op zich leuk genoeg vind, heb ik hier niet teveel versierselen gebruikt. Ik weet niet meer waar ik de knopen aan de rand vandaan heb, ik heb deze al een tijdje.


Ik vind ze zelf érg leuk geworden, mede doordat ik de kleuren zo mooi vind, ze passen perfect bij dit jaargetijde!


2 opmerkingen: